EDGECAM Education ImageEDGECAM Education ImageEDGECAM Education Image

Oktatás

Az Edgecam-nél folyamatosan törekszünk rá, hogy kielégítsük az oktatási piac igényeit. Ehhez elengedhetetlen a termék széleskörű funkcionalitása, egyszerű kezelhetősége, rugalmas jogosultságkezelése, versenyképes ára, valamint a technikai csapat támogatása és lelkesedése eme fontos terület, a fiatal technikusok és mérnökök képzése iránt.

Az Edgecam oktatási verziója az intelligens megmunkálási megoldások széles skáláját nyújtja, számos művelettel az egyszerű prizmatikus és felületmarástól egészen a többtengelyes, többrevolveres esztergálásig. Ez egyaránt lefedi a sorozatgyártás és a szerszámgyártás valamennyi területét, egyetlen szoftveren belül. Edgecam oktatási verziójának rugalmassága azt jelenti, hogy képes alkalmazkodni a különféle képzési programok és tantervek igényeihez és követelményeihez.
Az Edgecam oktatási verziója tartalmaz egy Diákverziót, ami lehetőséget nyújt, hogy a diákoknak, hogy otthon vagy a könyvtárban gyakoroljanak és készüljenek fel gyakorlati feladataikra. Majd ezt követően az NC-program az iskolában elkészíthető/kigenerálható.

Bővebb információért lépjen kapcsolatba viszonteladónkkal ide kattintva.

Funkciók áttekintése:

 • Verhetetlen CAD integráció - Nincs jobb CAM rendszer a CAD integráció tekintetében. Az Edgecam Testmegmunkálás egy közvetlenül integrált CAM rendszer, ami valóban asszociatívan kezeli a CAD modellt, így a modell által tartalmazott intelligencia teljes mértékben felhasználható, ezzel csökkentve a programozási és megmunkálási időt, és kiszűrve a hibalehetőségeket.

  Az Edgecam Testmegmunkálás valamennyi elterjedt CAD rendszerből közvetlenül betölti a testmodelleket, így az Edgecam Testmodellezőből, az Autodesk Inventor®-ból, a Pro/ENGINEER®-ből, a SolidWorks®-ből és a Solid Edge®-ből.
   
 • Egyszerű kezelhetőség A korszerű felhasználói felület, ami a legújabb Microsoft Windows® technológiát alkalmazza, teljes mértékben testreszabható eszköztárakat és menüket biztosít, és dinamikusan maximalizálja az elérhető képernyőterületet. A felhasználó nagyon egyszerűen testreszabhatja a felhasználói felületet egyedi igényeinek megfelelően, ami a munkafolyamat hatékonyságának növelését és a programozási idő csökkenését eredményezi.

  A bonyolult műveletek egyszerű alkalmazhatósága eredményezte, hogy az Edgecam-et számos, különféle iparágban alkalmazzák eredményesen, így a motorsport, a repülőgép gyártás vagy az olaj- és gázipar területén.
   
 • Rugalmas jogosultságkezelés A géphez kötött, egyedi kulcsoktól egészen az 50 munkahelyes hálózati kulcsokig, az Edgecam oktatási verziója lehetővé teszi az egyszerű licencbővítést, a módosítási igényeknek megfelelően.
   
 • Az ár! Mivel azt szeretnénk, hogy Számítógéppel támogatott megmunkálást (CAM) tanuló diákok a lehető legjobb szoftveren tanuljanak - és természetesen, hisszük, hogy ez az Edgecam - így nagyon előnyös oktatási árakat kínálunk.
   
 • Nemzetközileg elismert szoftver Ha diákjait az Edgecam-ben oktatja, akkor egy olyan szoftvert ismertet meg velük, amit a világ legnagyobb társaságainál is használnak. Jelenleg az Edgecam-nek több mint 32.000 telepített verziója fut világszerte, több mint 58 országban.