Hírek Újságcikkek | Legfrissebb hírek a Vero Software-ról

Edgecam 2015 R2 – Egy lépés előre a a marás, az esztergálás és a huzalos szikraforgácsolás programozásában

Edgecam 2015 R2 – Egy lépés előre a a marás, az esztergálás és a huzalos szikraforgácsolás programozásában

Edgecam 2015 R2 – Egy lépés előre a a marás, az esztergálás és a huzalos szikraforgácsolás programozásában Az Edgecam, a meghatározó megmunkáló szoftver legújabb verziója számos új és továbbfejlesztett CAD és ...

2015-ben is a Vero a legjobb a CAM gyártók között, CIMdata jelentés

2015-ben is a Vero a legjobb a CAM gyártók között, CIMdata jelentés

A CIMdata vezető amerikai elemző cég NC szoftverekkel kapcsolatos 2015-ös piaci elemzése szerint a Vero megerősítette pozícióját a világ első számú CAM szoftvereként.

 

A nagyoló esztergálás forgácsleválasztási mutatószámai háromszor jobbak az Edgecam hullámmintával

A számok azt mutatják, hogy az Edgecam új, játékszabályt író nagyoló esztergálás hullámmintával stratégiája háromszor gyorsabb anyageltávolítást biztosít, mint a hagyományos nagyolás, ha a Seco legújabb Duratomic® technológiájával alkalmazzuk.

 

Edgecam támogatás a Mitsubishi-Mazak technológiai szemináriumon

2015. február 18-19-én tartotta meg idei első technológiai szemináriumát a Mitsubishi Materials és Lovász Kft, mint a Mitsubishi forgácsolószerszámok kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Yamazaki Mazak magyarországi képviseleténél.

 

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióban

Az Edgecam Workflow nagyléptékű fejlesztését több mint 50 új és továbbfejlesztett funkció igazolja a szoftver legújabb verziójában. Az Edgecam 2015 R1 továbbra is befolyásolja a játékszabályokat, lehetővé téve, hogy a gyártó cégek megőrizzék versenyképességüket egy globális gazdaságban.

 

 
 

A Vero-ról

A Vero a fa-, kő- és fémmegmunkáló iparágakat kiszolgáló szoftvertermékek piacvezető fejlesztője. A világ legnagyobb CAM megoldásszállítójaként a Vero termékkínálata számos különböző megoldást nyújt a különböző iparágaknak.

_usuk it de hu pl se nl za cz sk jp kr cn no es