Hírek Újságcikkek | Legfrissebb hírek a Vero Software-ról

A nagyoló esztergálás forgácsleválasztási mutatószámai háromszor jobbak az Edgecam hullámmintával

A nagyoló esztergálás forgácsleválasztási mutatószámai háromszor jobbak az Edgecam hullámmintával

A számok azt mutatják, hogy az Edgecam új, játékszabályt író nagyoló esztergálás hullámmintával stratégiája háromszor gyorsabb anyageltávolítást biztosít, mint a hagyományos nagyolás, ha a Seco legújabb Duratomic® technológiájával alkalmazzuk.

Edgecam támogatás a Mitsubishi-Mazak technológiai szemináriumon

Edgecam támogatás a Mitsubishi-Mazak technológiai szemináriumon

2015. február 18-19-én tartotta meg idei első technológiai szemináriumát a Mitsubishi Materials és Lovász Kft, mint a Mitsubishi forgácsolószerszámok kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Yamazaki Mazak magyarországi képviseleténél.

 

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióban

Az Edgecam Workflow nagyléptékű fejlesztését több mint 50 új és továbbfejlesztett funkció igazolja a szoftver legújabb verziójában. Az Edgecam 2015 R1 továbbra is befolyásolja a játékszabályokat, lehetővé téve, hogy a gyártó cégek megőrizzék versenyképességüket egy globális gazdaságban.

 

Edgecam Waveform “Revolutionary In French Metal Cutting Market”

Over 200 delegates at Sandvik and Edgecam’s first joint manufacturers’ event in France were shown live demonstrations of Edgecam’s Waveform roughing strategy, which has been described as revolutionary in the French metal cutting market.

 

 
 

A Vero-ról

A Vero a fa-, kő- és fémmegmunkáló iparágakat kiszolgáló szoftvertermékek piacvezető fejlesztője. A világ legnagyobb CAM megoldásszállítójaként a Vero termékkínálata számos különböző megoldást nyújt a különböző iparágaknak.

_usuk it de hu pl se nl za cz sk jp kr cn no es