Hírek Újságcikkek | Legfrissebb hírek a Vero Software-ról

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióbanEdgecam támogatás a Mitsubishi-Mazak technológiai szemináriumon

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióbanEdgecam támogatás a Mitsubishi-Mazak technológiai szemináriumon

2015. február 18-19-én tartotta meg idei első technológiai szemináriumát a Mitsubishi Materials és Lovász Kft, mint a Mitsubishi forgácsolószerszámok kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Yamazaki Mazak magyarországi képviseleténél.

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióban

Edgecam Workflow a 2015 R1 verzióban

Az Edgecam Workflow nagyléptékű fejlesztését több mint 50 új és továbbfejlesztett funkció igazolja a szoftver legújabb verziójában. Az Edgecam 2015 R1 továbbra is befolyásolja a játékszabályokat, lehetővé téve, hogy a gyártó cégek megőrizzék versenyképességüket egy globális gazdaságban.

 

Edgecam Waveform “Revolutionary In French Metal Cutting Market”

Over 200 delegates at Sandvik and Edgecam’s first joint manufacturers’ event in France were shown live demonstrations of Edgecam’s Waveform roughing strategy, which has been described as revolutionary in the French metal cutting market.

 

EPLM Trends 2014

A CAD/CAM/CAE/PLM piac szereplőinek éves rendezvénysorozatát ebben az évben is az Enterprise Group által szervezett EPLM Trends 2014-es rendezvény nyitotta meg szeptember 18-án. A rendezvény helyszíne ismét a festői környezetbe illő Öbölház rendezvényközpont volt a Kopaszi gáton.

 

 
 

A Vero-ról

A Vero a fa-, kő- és fémmegmunkáló iparágakat kiszolgáló szoftvertermékek piacvezető fejlesztője. A világ legnagyobb CAM megoldásszállítójaként a Vero termékkínálata számos különböző megoldást nyújt a különböző iparágaknak.

_usuk it de hu pl se nl za cz sk jp kr cn no es