Edgecam Japan Reseller Conference 1Edgecam Japan Reseller Conference 2

Az Edgecam Workflow bemutatása érintőképernyőn

A Japánban megrendezett Edgecam viszonteladói konferencia résztvevőinek az új Workflow alkalmazást érintőképernyőn, Windows 8 operációs rendszeren mutatták be, egér és billentyűzet használatát mellőzve.

„Ez megmutatja, hogy miként halad előre az Edgecam a jövőbe, szemléltetve az egyszerű kezelhetőséget kevesebb adatbevitellel és kevesebb utasítás futtatásával.” mondta Akihiro Goto, a japán Edgecam KK igazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy ez volt az első olyan CAM konferencia a világon, amin érintőképernyős bemutatót tartottak.”

A Workflow lehetővé teszi a CAD/CAM mérnököknek, hogy másodpercek alatt szerszámpályát készítsenek, jelentős segítséget nyújtva a munkadarab betöltésében, pozícionálásában, a megmunkálási környezet és az alkalmas szerszámgépek kiválasztásában, az adatbázisból kiválasztott vagy felhasználó által definiált előgyártmány hozzáadásában, a készülék beillesztésében, a szerszámgépgép és a szerszámozás kiválasztásában és a megmunkálási stratégiák kezelésében megmunkálás automatizálásához.
 
Egész Japánból érkeztek Edgecam viszonteladók a Nagoya-ban megrendezett konferenciára, mely a legújabb verziót, az Edgecam 2013 R2-t és egyéb Vero termékek, mint a VISI és a Work NC újdonságait foglalta magába.

Az eseményen természetesen megünnepelték az Edgecam 30 éves születésnapját is, valamint az Edgecam KK alapításának 10. évfordulóját.
 
Akihiro Goto elmondta: „Az Edgecam KK úgy ajánlja az Edgecam-et az alkatrészgyártó cégek számára, mint a legintelligensebb CAM rendszert, ami a híd a legtöbb CAD rendszer és az alkatrészgyártási területek között, különösképpen az alkatrészmarás, fúrás, esztergálás és maróesztergáló megmunkálások.” Masaaki Waguri az Aiwa System Solutions ügyvezető igazgatója szerint: „A napjaink CAM rendszerei hasonlóan néznek ki, de senki másnak sincs olyan egyedülálló megoldása, mint az Edgecam-nek. Az Edgecam jövőképe teljesen egyértelmű.”

Az érintőképernyős bemutató megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: http://www.edgecam.com/edgecamworkflow

 

Előző | Következő